SURSE Anchetă DNA la Poșta Română / Procurorii sunt acum la sediul instituției

Redacția mai 25, 2023 1 comentarii
posta romana

Procurorii DNA sunt la această oră la sediul Poștei Române, de unde ridică mai multe documente, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Nu este clar cine este vizat de ancheta procurorilor anticorupție, dar surse din interiorul Poștei Române au explicat că actele au legătură cu investițiile făcute de instituția publică. UPDATE DNA confirmă ancheta.

Comunicatul DNA:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Iași, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție în legătură cu încheierea unor contracte de achiziții publice, comise în perioada 2022-2023.
În cursul zilei de 25 mai 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 5 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Iași și Bacău, din care două sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Știrea inițială

Potrivit unor surse, procurorii DNA fac percheziții și in Iasi si Bacău. Este vorba despre un dosar instrumentat de structura teritorială Iași și sunt cercetate fapte de dare, luare de mită și abuz in serviciu cu un prejudiciu de 11 mii de euro, conform surselor G4Media.ro

Sursa foto: Posta Romana, Facebook

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *