Top filme de Crăciun de urmărit în acest weekend

filme, craciun , familie, top filme Sursa: Unsplash

A venit și momentul când este acceptat să te uiți la filme de Crăciun și să asculți colinde. Cu această ocazie, publicația Euronews a lansat un top cu cele mai bune filme de Crăciun pe care le poți viziona în acest weekend.

Printre acestea se află multe filme de comedie, printre care și cunoscutul „Singur Acasă” pe care cu siguranță l-ați văzut deja de fiecare Crăciun.

Moșul cel rău (Bad Santa)

Moșul cel rău este un film de Crăciun ceva mai atipic, pe care nu îl veți putea viziona foarte ușor alături de copii. Filmul îl are personaj principal Willie (Billy Bob Thornton), un criminal alcoolic, deprimat. În fiecare Crăciun joacă rolul lui Moș Crăciun alături de spiridușul său, Marcus (Tony Cox), iar la final de program jefuiește mall-urile.
Greu de ucis (Die Hard)

Un polițist din New York se luptă cu o mulțime de teroriști la o petrecere de Crăciun în Los Angeles, reaprinzând relația cu soția sa înstrăinată.

Conversația despre filmul că „Greu de ucis” este un film de Crăciun a devenit la fel de mult o tradiție sezonieră ca filmul în sine. Indiferent, acest film de acțiune din anii 80, cu Bruce Willis și Alan Rickman în rolurile principale, este o schimbare bună de la spiriduși și Moș Crăciun.
Elful (Elf)

Dacă cele două filme de mai sus nu erau chiar recomandate pentru a fi urmărite împreună cu familia, Elful este comedia potrivită pentru cei mici.

Cu Will Ferrell în rolul lui Buddy, un bărbat adoptat de Moș Crăciun și crescut de spiriduși, el se îndreaptă spre New York pentru a se întâlni cu tatăl său pierdut de mult, care se întâmplă să fie și pe lista celor obraznici.
Singur Acasă (Home Alone -1990)

Deși cu siguranță toată lumea a urmărit măcar odată filmul Singur Acasă, pentru cei cărora acest titlu este necunoscut, „Singur acasă” este un film despre un băiat de opt ani pe nume Kevin McCallister (Macaulay Culkin), care este lăsat accidental în urmă când familia lui pleacă la Paris pentru vacanța de Crăciun. Când câțiva criminali (cunoscuți sub numele de „bandiții umezi”) plănuiesc să jefuiască locuința, Kevin ia problema în propriile mâini și reușește să îi dea pe cei doi bandiți pe mâna poliției. Umorul, coloana sonoră și sentimentul general cald fac din „Home Alone” unul dintre cele mai bune filme de Crăciun.
O viață minunată (It’s a Wonderful Life)

La prima vedere, un film despre un bărbat sinucigaș nu sună foarte plin de bucurie. Cu toate acestea, subiectul întunecat este cel care dă multă viață și speranță clasicului de Crăciun al lui Frank Capra, „O viață minunată”.

Un înger păzitor pe nume Clarence (Henry Travers) îi arată lui George Bailey (James Stewart) cum ar fi viața dacă nu s-ar fi născut niciodată. Similar cu călătoria lui Scrooge din „A Christmas Carol”, această viziune obiectivă asupra propriei sale existențe îi permite lui George să recunoască importanța bunătății și, la rândul său, a propriei sale valori.
 

Sursa: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *