Topul celor mai instagramabile destinații din lume

paris franta Sursa foto: Pexels / Chris Molloy

Contul Instagram Big 7 Travel, specializat în turism, a împărtășit topul său al celor mai instagramabile destinații din lume. Pentru a stabili clasamentul au fost analizate numărul de hashtag-uri și vizualizările TikTok pentru fiecare destinație, iar 1,5 milioane de utilizatori de internet au putut să-și exprime opinia, scrie publicația franceză TF1Info.fr.

Pe primul loc în topul celor mai atrăgătoare orașe pe rețelele sociale în 2024, găsim Londra. Pentru al doilea an consecutiv, Parisul se clasează pe locul doi între cele mai instagramabile orașe, cu 141,568,777 de hashtag-uri și 104,200,000,000 de vizualizări TikTok. New York-ul ocupă locul trei în clasament. În top 5 se mai regăsesc Istanbul și Nepal.

Ar fi fost dificil să ne imaginăm un clasament al celor mai instagramabile orașe în 2024 fără să găsim Bali. Insula indoneziană se află pe locul șase și continuă să încânte utilizatorii cu câmpurile sale de orez uimitoare, cu resorturile gigantice și cu plajele cu nisip fin. Chicago ocupă locul șapte în top, fiind urmat de Sri Lanka. Micul stat din sudul Indiei a fost mult timp ferit de turismul de masă, dar ruinele sale budiste, safari-urile și templele sale superbe atrag din ce în ce mai mulți turiști. Pe locurile nouă și zece, găsim Sydney și Singapore.

Sursa foto: Pexels / Chris Molloy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *