Touroperator: Cele mai căutate destinaţii exotice de vacanţă de către români sunt Kenya, Maldive, Republica Dominicană şi Seychelles, unde vacanţele pornesc de la 1.000 de euro de persoană

turism-turisti-vacanta-concediu-calatorie-relaxare-bagaje-pexels-e1603631448437

Cele mai căutate destinaţii exotice de vacanţă de către români în această perioadă sunt Kenya, Maldive, Republica Dominicană şi Seychelles, a declarat pentru News.ro Sorin Stoica, CEO Eturia, touroperator specializat pe destinaţii exotice. Acesta estimează că 3.000 de români vor călători în Kenya în acest an. O vacanţă în Madeira costă pornind de la 700 euro pentru un sejur de şapte nopţi, în timp ce croazierele pe Nil încep de la 1.000 de euro de persoană, la fel şi sejururile de plajă în Kenya, Maldive, Seychelles, Republica Dominicană sau Capul Verde.

“În această perioadă, cele mai căutate vacanţe sunt vacanţele de tip charter în destinaţii exotice. Aş menționa aici, în ordinea preferinţelor: Kenya, Maldive, Republica Dominicană şi mai nou, abia lansat, noul nostru charter cu destinaţia Seychelles, un produs premium operat în premieră în România cu compania aeriană Air Seychelles. După lansarea cu succes a noului charter către Kenya cred că vom avea peste 3.000 de romani care vor călători cu Eturia, în acest an, în acest paradis african”, a afirmat el.

Preţul unei vacanţe în Madeira începe de la 700 euro pentru un sejur de şapte nopţi, croazierele pe Nil încep de la 1.000 euro, sejururile de plajă în Kenya, Maldive, Seychelles, Republica Dominicană sau Capul Verde pornesc de la 990 euro/persoană.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.