Tranzacția prin care APC Universal Partner preia activitatea de comerț cu materiale de construcții a Profelis C&V, autorizată de Consiliul Concurenței

Redacția aug. 18, 2023 0 comentarii
consiliul concurentei

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care APC Universal Partner S.R.L. preia activitatea de comerț cu materiale de construcții, amenajări și finisaje a companiei Profelis C&V S.R.L., potrivit unui comunicat de presă al Consiliul Concurenței.

APC Universal Partner S.R.L este activă în domeniul comercializării de materiale de construcții, amenajări şi finisaje prin magazine specializate, structurate pe spații de vânzare cu amănuntul și cu ridicata.

Profelis C&V comercializează materiale de construcții, amenajări și finisaje.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Sursa foto: Facebook/Consiliul Concurentei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *