Tranzacție între austrieci în Ungaria. Dezvoltatorul Immofinanz vrea să își vândă cele șase clădiri de birouri din Budapesta către S Immo

Redacția sept. 28, 2022 0 comentarii
IMMOFINANZ myhive Haller Gardens

Dezvoltatorul și investitorul austriac Immofinanz anunță că a semnat o scrisoare de intenție privind vânzarea proprietăților de birouri din Ungaria către S IMMO, investitorul imobiliar austriac S Immo.

Portofoliul Immofinanz din Ungaria include șase clădiri localizate în Budapesta, cu o suprafață închiriabilă totală de circa 124.000 mp. Încheierea tranzacției ar putea avea loc înainte de sfârșitul anului 2022.

Conform Immofinanz, tranzacția are loc printr-o cooperare în cadrul CPI Property Group pentru a realiza efecte de sinergie și poate fi folosită pentru a extinde soluțiile flexibile de birouri myhive ale Immofinanz la întregul grup.

Noile investiții ale Immofinanz se vor concentra pe active de retail și birouri în contextul actual al pieței. În plus, gestionarea activă a portofoliului va include vânzarea de proprietăți imobiliare cu o valoare combinată de aproximativ 1 miliard de euro și investirea în proprietăți cu randamente mai mari pe piețele principale ale Immofinanz sau utilizarea acestor fonduri pentru rambursarea datoriilor.

În conformitate cu această strategie, Immofinanz a anunțat vânzarea recentă a unei clădiri de birouri din Praga, precum și achiziționarea unui portofoliu de retail de la CPI Property Group.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *