Tuborg a închiriat 10.300 mp în parcul logistic CTPark Bucharest North, dezvoltat de CTP

ctp, parc logistic

CTP, cel mai mare dezvoltator și manager de spații industriale și logistice Clasa A din România, a închiriat 10.300 mp din parcul logistic CTPark Bucharest North către Tuborg România, cu un contract pe cinci ani. Potrivit CTP, unitatea dedicată va fi personalizată pentru a satisface nevoile clientului.

Tuborg România își extinde astfel spațiul de depozitare existent pentru a asigura creșterea operațională și creșterea eficienței procesului de distribuție în București și în țară. Noul depozit va deveni operațional în ianuarie 2022 și va fi principalul punct de distribuție pentru toate produsele alcoolice și non-alcoolice din portofoliul companiei.

, a declarat:

„În mai puțin de un an, am reușit să închiriem 85% din prima clădire, iar pentru următoarea avem deja cerințe. Tuborg, unul dintre cei mai importanți producători de bere din România, a ales CTPark Bucharest North pentru a-și extinde spațiile logistice din care asigură distribuția în toată țara”, spune Andrei Koszti, Director Comercial Regional, CTP România.

Consultant în tranzacția de închiriere a fost Cushman&Wakefield Echinox.

„Am ales CTPark Bucharest North din Ștefănești pentru a ne extinde capacitatea de depozitare și a crea un nou centru logistic, întrucât ne oferă spațiu potrivit nevoilor noastre, asigură acces facil la principalele rute de transport și, nu în ultimul rând, pentru că este în în imediata apropiere a fabricii noastre din Tuborg”, explică Bogdan Costea, VP Logistic, Tuborg România.

CTPark Bucharest North a fost dezvoltat în urma unei investiții de peste 65 de milioane de euro și este situal Ștefănești-Ilfov.

În București-Ilfov, CTP deține 5 parcuri logistice: CTPark București; CTPark Bucuresti Nord; CTPark Bucuresti Vest; CTPark Bucuresti Sud; CTPark Chitila care împreună oferă 1,3 milioane mp.

Sursa foto: CTP.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *