Twitter scoate la licitație obiecte din sediul central / Printre ele: Statuia unei păsări și mașini de espresso

twitter sediul central

Compania Twitter scoate la licitație zeci de obiecte de amintire și rechizite din sediul să central din San Francisco, anunță CNN. Twitter caută să se debaraseze de lucruri precum o statuie mare de pasăre în forma logo-ului Twitter și un ghiveci uriaș cu sculptura “@”. Există, de asemenea, mai multe mașini de espresso și o stație de încărcare a bicicletelor electrice.

Licitația online se deschide pe 17 ianuarie și se închide a doua zi, a declarat Heritage Global Partners, compania care facilitează vânzarea. Ofertele de deschidere pentru toate articolele variază între 25 și 50 de dolari.

După achiziționarea Twitter de către Elon Musk, în valoare de 44 de miliarde de dolari, proprietarul miliardar a adoptat o serie de măsuri de reducere a costurilor. El a concediat aproximativ jumătate din personalul companiei, ceea ce a dus la intentarea unui proces de către un grup de foști angajați, susținând că concedierile în masă au implicat multiple încălcări ale drepturilor de muncă.

“Twitter a avut o scădere masivă a veniturilor, din cauza grupurilor de activiști care fac presiuni asupra agenților de publicitate, chiar dacă nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește moderarea conținutului și am făcut tot ce am putut pentru a-i liniști pe activiști”, a declarat Musk într-un tweet pe 4 noiembrie.

Dar președintele Heritage Global Partners, Nick Dove, a declarat într-un interviu acordat Fortune că oricine crede că licitația face parte din conservarea finanțelor este un “cretin”.

“Noi nu determinăm de ce active nu are nevoie o companie”, a declarat Dove pentru CNN. “La fel cum un broker imobiliar nu determină ce case sau clădiri ar trebui să vândă clientul său”.

Sursa foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *