Ursula von der Leyen, după întrevederea cu Florin Cîțu: O întâlnire constructivă, lucrăm să finalizăm cât mai repede cu putință un plan solid de redresare / Ce spune premierul

Redacția mai 12, 2021 1 comentarii
Ursula von der Leyen Florin Citu Sursa foto Twitter Ursula von der Leyen

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat, marți seara, după întrevederea cu premierul Florin Cîțu, de la Bruxelles, că a fost o „întâlnire constructivă” și că lucrează împreună pentru a finaliza „cât mai repede cu putință” un plan „solid” de redresare și reziliență (PNRR).

„Facem progrese bune în privința reformelor”, a transmis Ursula von der Leyen pe Twitter.

Șefa Comisiei Europene a amintit că aprobarea deciziilor privind resursele proprii de către fiecare stat membru este „un pas necesar” pentru ca fondurile europene din programul NextGeneration să fie disponibile.

Florin Cîțu a postat, la rândul lui, că a fost o întâlnire „foarte constructivă” cu șefa Comisiei Europene pentru negocierile privind PNRR, „așa cum confirmă și Ursula Von Der Leyen”.

„România are un plan ambițios de creștere economică sustenabilă, în urma pandemiei. Negocierile și întâlnirile continuă și mâine. Vă țin la curent”, a scris Florin Cîțu pe Facebook, distribuind mesajele de pe Twitter.

 

Comentarii

 1. O mai dam dupa gard.
  Mai negociem.
  Plan solid de redresare.
  Bla.Bla.
  N-ai cu cine!
  Cine prinde banii la inceput are o sansa de a porni.
  Daca negociem si negociem si iar negociem e clar ca ei problema
  Asa cum am spus: mai are rost ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.