USR: 195 de posturi noi la Ministerul Investițiilor / În total 731 de posturi noi în doar 7 luni de mandat al lui Boloș, cu salarii care încep de la 6.000 de lei

bani, spaga, mita, euro sursa foto: Unsplash

Marius Vasiliu (USR), fost secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), arată într-un comunicat că o hotărâre aprobată marți de guvernul Ciucă prevede înființarea a 195 de posturi noi la MIPE, pe lângă cele 536 înființate în luna mai 2022.

În total, scrie Vasiliu, la ministerul condus de Marcel Boloș (PNL) s-au înființat 731 de posturi noi în doar un an. ”Sute de posturi noi pentru a mulțumi clientela PSD și PNL”, spune acesta.

”În total 731 de posturi noi, doar la MIPE în doar 7 luni de mandat al lui Boloș la MIPE. Sînt ministere care împreună luate nu au atîtea. Directori generali, directori, șefi de servicii, șefi de birouri … fără număr, fără număr! Ca la maneliști. Salariile sînt între 6-7000 lei execuție și peste 10.000 lei de la șef serviciu în sus. 35 milioane de lei pe an, doar astea 195 de ieri”, a scris Marius Vasiliu.

El arată că în mandatul lui Boloș au apărut la minister 3 secretari de stat și 2 subsecretari de stat, fiecare cu cabinete de consilieri, mașini, șoferi, telefoane, mobilier, etc. Plus încă doi secretari generali adjuncți.

”Așa arată de fapt mult trîmbițata simplificare, debirocratizare și digitalizare marca Boloș. Asta e adevărata performanță a lui Boloș la MIPE, pe bună dreptate apreciată pînă și de celălalt Marcel, de la PSD”, a mai spus Vasiliu.

sursa foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *