USR anunță că are peste 400 de amendamente la bugetul pe 2024/ Dezbaterile încep luni

Buget 2024 Buget 2024 / Sursa foto: Dreamstime.com | Dzmitry Skazau 

USR are peste 400 de amendamente la proiectul bugetului de stat pe anul 2024 care “ar repara într-o bună măsură jaful PNL şi PSD”, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al Uniunii Salvaţi România (USR), Ionuţ Moşteanu.

“Avem peste 400 de amendamente la care am lucrat zilele astea. Le mulţumesc tuturor colegilor pentru mobilizare. 400 de amendamente care ar repara într-o bună măsură jaful făcut de PNL şi PSD. Vom vedea mâine în comisii, la dezbateri. (…) Am corectat ce trebuia corectat pe fiecare sector pe fiecare minister”, a spus Moşteanu într-o conferinţă de presă pe tema bugetului pentru 2024, transmite Agerpres.

Potrivit lui Moşteanu, proiectul de buget pe 2024 este “doar un flyer electoral pentru Ciucă şi Ciolacu”

“Constatăm că acest buget este doar un flyer electoral pentru Ciucă şi Ciolacu, un buget care nu are nicio legătură cu situaţia şi nevoile reale din societate, cu respectarea legilor în vigoare. Este un buget care are o gaură de aproximativ 41 de miliarde în total. Au subestimat ca şi anul trecut încasările cu aproximativ 20 de miliarde (…) Gaura asta din buget pe care ei se fac că nu o văd înseamnă două autostrăzi de peste 100 km care traversează munţii, autostrăzi pe care le acceptăm de 34 de ani şi despre care PSD şi PNL ne spun că nu sunt bani. (…) Au estimat 80 de miliarde deficit, dar vor avea 120 şi ceva de miliarde, spun asta experţii. (…) Doar îl fac fericit pe Ciolacu înainte de an electoral şi îi pun la dispoziţie acest mare flyer electoral care se cheamă legea bugetului de stat”, a adăugat Moşteanu.

Buget 2024 / Sursa foto: Dreamstime.com | Dzmitry Skazau 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *