VIDEO Autostrada Moldovei : cele mai noi imagini cu secțiunea Buzău-Focșani pe care UMB ,,speră” să o termine la finalul anului

Autostrada Moldovei Buzău Focșani

Cele patru loturi ale secțiunii Buzău-Focșani de pe Autostrada Moldovei (A 7) au ajuns la procente de execuție cuprinse între 29 și 32 % (la finalul lunii februarie) un progres relativ modest de între 1 și 3 % al constructorului UMB care trebuie să finalizeze, în această toamnă loturile de la Buzău și Focșani și ,,speră” să termine înainte de termen (2025) și loturile de mijloc cu o lungime de 67 km.

La Adjud, pe A 7, în județul Bacău, patronul Dorinel Umbrărescu a transmis premierului Ciolacu și președintelui Senatului, Nicolae Ciucă, posibilitatea ca secțiunea Vadu Pașii-Râmnicu Sărat-Mândrești/Munteni (loturile 2 și 3 ) să fie terminate până la finalul anului. Primul lot al secțiunii, de la Buzău la Vadu Pașii (4,6 km.) include viaductul lung de 1360 de metri peste Buzău, structură complexă care, potrivit contractului ar trebui finalizată în august 2024 (rămâne de văzut, mai ales că lotul Nurol este de-abia la început).  Lângă Râmnicu Sărat (jud. Buzău) UMB construiește un viaduct peste râul Râmnic și DN 22 cu o lungime de aproape 800 metri.

Cele mai noi imagini cu șantierul Autostrăzii Moldovei, secțiunea Buzău-Focșani (82 km.) au fost publicate pe Canalul YouTube Ștef (Ștefan Liviu Stanciu)
Estimarea patronului UMB, Dorinel Umbrărescu, de la min. 5 :
Comentarii

    • S-ar putea sa ramai cu ele! Stii ce s-a realizat in ultimii 3 ani? Concret, nu palavre!
      Daca nu, intreaba-ma si-ti spun!

  1. poate spera si la o alunecare” sa primeasca o extensie si aici ca pe a3
    altfel nul vad bine

    ohh da stai ca aici ii campie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *