Wizz Air anunță noi bilete cu tarife speciale pentru pasagerii Blue Air și crește frecvența pe 28 de rute existente din București

Redacția sept. 30, 2022 0 comentarii
wizzair

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunță că reintroduce bilete cu tarife speciale pentru clienții Blue Air afectați de zborurile recent anulate ale companiei aeriene.

Pasagerii Blue Air pot rezerva zboruri Wizz Air pe rute selectate, la tarife de la 39,99 euro, folosind codul rezervării Blue Air.

În același timp, Wizz Air a crescut frecvența pe 28 rute din București către destinații populare din Europa și a extins ruta Bacău-Liverpool pentru sezonul de iarnă 2022-2023.

La începutul lunii septembrie, Wizz Air a prezentat o extindere majoră în România, cu cinci aeronave alocate bazei sale de la Aeroportul Otopeni din București, precum și creșterea frecvenței din Bacău, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu. Noi rute au fost introduse de la București către Atena, Praga și Larnaca. În total, Wizz Air a adăugat 2,7 milioane de locuri suplimentare pieței din România.

„Reintroducem tarifele noastre speciale și sporim capacitatea pentru a-i ajuta pe pasagerii Blue Air. Știm cât de important este pentru pasageri să poată călători și vrem să ne asigurăm că pasagerii afectați de cele mai recente anulări ale Blue Air pot să călătorească în continuare cu Wizz Air. Pasagerii pot face rezervări pe site-ul web cu tarife speciale al Wizz Air către destinația dorită și, astfel, pot ajunge în siguranță la familiile, prietenii sau în destinațiile lor de vacanță”, a spus Evelin Jeckel, Acting Network Officer la Wizz Air.

Creșteri ale frecvențelor pe rute Wizz Air din România:

București – Londra Luton

București – Tel Aviv

București – Roma Fiumicino

București – Milano Bergamo

București – Paris Beauvais

București – Copenhaga

București – Barcelona

București – Bruxelles-Charleroi

București – Valencia

București – Madrid

București – Stockholm Skavsta

București – Eindhoven

București – Napoli

București – Bologna

București – Sevilla

București – Birmingham

București – Dortmund

București – Lyon

București – Catania

București – Memmingen

București – Malmö

București – Lisabona

București – Sandefjord

București – Alicante

București – Hamburg

București – Nisa

București – Zaragoza

București – Málaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *