Wizz Air include 810 rute din 1.100 disponibile în programul de iarnă pentru 2022

wizzair

În programul de iarnă pentru 2022, Wizz Air include 810 rute din rețeaua de 1.100 de rute și au fost încărcate cu peste 120.000 de zboruri și aproape 26 de milioane de locuri. Amenințarea pandemiei, deși mai scăzută acum, rămâne și oferta companiei aeriene e încă sub nivelul din 2019.

Pe măsură ce industria revine la capacitatea de dinaintea pandemiei, Wizz Air continuă să își extindă operațiunile în întreaga rețea, cu rute prin care pasagerii vor putea călători în toată Europa în iarna lui 2022-2023.

„Suntem bucuroși să anunțăm noul program pentru iarna lui 2022-2023, oferind destinații variate de călătorie de afaceri sau timp liber pentru toate gusturile. De la city break-uri în cele mai interesante centre urbane ale Europei și până la vacanțele de familie din timpul sezonului de iarnă, Wizz Air asigură oferte și conexiuni la prețuri accesibile către cele mai populare destinații. Rămânem angajați să oferim românilor o experiență de călătorie sigură și memorabilă în toată Europa și nu numai, la bordul flotei noastre moderne, în compania echipajului nostru profesionist”, spune Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Pe lângă posibilitatea de a personaliza experiența de călătorie, Wizz Air oferă călătorilor și o opțiune de flexibilitate sporită prin serviciul WIZZ Flex. Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de siguranță. Astfel, aceștia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *