Zimmer Biomet, companie americană de tehnologie medicală, vrea să angajeze 30 de persoane pentru primul birou din România, o investiție de 3,5 milioane de euro

Zimmer Biomet

Zimmer Biomet, companie americană de tehnologie medicală, anunță că are ȋn plan angajarea a peste 30 de persoane în primul birou din România, inaugurat recent, în care a investit peste 3,5 milioane de euro.

„România este una dintre cele mai mari piețe din Europa Centrală și de Est și suntem mândri să investim aici. Misiunea noastră este să ȋmbunătățim experiența și rezultatele pacienților români, dar și să creștem eficiența operațiunilor spitalelor, clinicilor și universităților”, a spus Wilfred van Zuilen, Președinte, Europa, Orientul Mijlociu și Africa Zimmer Biomet.

Zimmer Biomet și-a deschis, de curând, primul birou din România, ȋn București, la Sema Parc. Investiția inițială ȋn țara noastră are o valoare de peste 3,5 milioane de euro, iar pentru primul an, compania are ȋn plan angajarea a peste 30 de persoane. Anunțul intrării gigantului american pe piața din România a fost făcut ȋn toamna anului trecut, în cadrul Conferinței Societății Române de Ortopedie (SOROT).

„Investiția și prezența directă a Zimmer Biomet în România sunt o dovadă a potențialului acestei țări de a deveni lider în inovație medicală. Suntem încântați să vedem companii precum Zimmer Biomet care investesc aici și contribuie la creșterea economică. Ȋn același timp, impulsionează îmbunătățirea rezultatelor asistenței medicale naționale și a perspectivelor medicale pentru cetățenii români, dar și pentru noi, cei care numim România „acasă””, a declarat E.S. Kathleen Kavelec, ambasadorul SUA în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *