Ciolacu, despre majorarea poliţelor RCA: Este posibil să fie un faliment anunţat. Sunt ferm convins că guvernul va interveni, cum a mai făcut acest lucru

asigurare auto rca Sursa foto: assets.publishing.service.gov.uk

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri despre majorarea poliţelor RCA că este posibil să fie un faliment anunţat şi că este ferm convins că guvernul va interveni, cum a mai făcut acest lucru o dată.

„Ştiţi foarte bine că este posibil să fie un faliment anunţat. Sunt ferm convins că guvernul va interveni, aşa cum a mai făcut odată”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat despre majorarea preţurilor la poliţelor RCA.

Despre audierea conducerii ASF, Ciolacu a spus că un vicepreşedinte ASF i-a cerut o audienţă, iar preşedintele ASF a cerut o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă.

„Repet, a mai existat această tendinţă, odată, şi eu ştiu că Guvernul României a reacţionat în timp real” ,a afirmat liderul PSD. Întrebat dacă are informaţii privind un posibil faliment pe piaţa RCA, Marcel Ciolacu a răspuns că aceste decizii le iau ASF şi Guvernul.

„Există anumite semnale pe piaţă că ar exista această posibilitate. A mai existat acest precedent. Eu ce vă pot răspunde este din precedentul care a fost, unde statul a intervenit. Sunt ferm convins că cei de la ASF, împreună cu Guvernul României, vor lua decizia cea mai bună. Dacă este o decizie prin OUG, va veni în Parlament”, a completat el.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

  1. Pt. interventii ce nu servesc interesul general, ar trebui minim Referendum.

    Nu mi se pare corect ca unii sa se plimbe dar toti sa plateasca.
    + de asta, e atat de poluat orice drum, de-ti vine sa pleci din Romania.

    Cine n-are bani de asigurari sa lase cazanele acasa ! +ca MAI ar trebui sa-i scoata mult mai agresiv de pe drum, cand scot numai noxe, mult peste orice egalitate; mai ganditi-va si la viitorul nepotilor nostri.

    Nu degeaba sunt scumpe, romanii fac prostii zilnic. Semnalul e o rusine in Romania + cafeina ar trebui interzisa la volan(p-asta n-a gandit-o nimeni; be my guests).

Comments are closed.

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.