Compania suedeză de design tehnologic Syntronic intră în România cu un sediu la Timișoara

Syntronic Timișoara România

Compania globală de design tehnologic Syntronic, cu sediul în Suedia, anunță că se extinde în Europa și deschide un sediu permanent în România.

Noua entitate, denumită Syntronic Production and Aftermarket Services S.R.L., va fi situată în Timișoara, un oraș cunoscut pentru infrastructura sa de producție și forța de muncă calificată.

„Cu noul nostru sediu din România, suntem pregătiți să deservim clienții care caută servicii eficiente și rentabile de producție și reparații electronice în regiunea EMEA”, spune Björn Jansson, fondator și CEO al Syntronic Group, într-un comunicat de presă. „Extinderea noastră în România reflectă angajamentul nostru de a oferi soluții clientelei noastre internaționale în conformitate cu abordarea noastră ”prezență locală, expertiză globală”.”

Noua unitate se va concentra inițial pe servicii de reparații, pentru a răspunde cererii în creștere de soluții eficiente și de înaltă calitate pentru reparații electronice pe piața EMEA. În a doua fază, site-ul Syntronic din România va trece la producția de volume mari, oferind producție low-cost pe lângă serviciile de reparații.

Noua locație Syntronic din Timișoara dispune și de un centru logistic, oferind servicii de gestionare a pieselor de schimb și soluții logistice.

„Numită Silicon Valley europeană, Timișoara este renumită ca un centru de producție cu o forță de muncă foarte calificată și tehnologii de ultimă oră. Noua locație Syntronic din Timișoara oferă, de asemenea, clienților mai multe avantaje. De exemplu, clienții pot beneficia de un centru logistic care oferă servicii de gestionare a pieselor de schimb și soluții logistice care vor duce la operațiuni simplificate și livrări la timp, ceea ce va reduce la minimum timpii morți. În plus, prezența Syntronic în România oferă avantaje de import, ceea ce permite clienților să beneficieze de procese de import și export rentabile”, arată compania.

De asemenea, compania are planuri de extindere suplimentară în România pentru Producție, Servicii Aftermarket și Logistică.

Syntronic este activă în prezent în peste nouă țări și are peste 2.000 de angajați în întreaga lume.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: