Petrom, a treia ieftinire a carburanților din această săptămână/ La o stație din Capitală, benzina a scăzut sub 7 lei pe litru/ Care sunt noile prețuri

Statie Petrom 7

Petrom, liderul pieței carburanților din România, a ieftinit carburanții vineri 06 septembrie, pentru a treia oară în această săptămână. Precedentele reduceri de prețuri au fost aplicate joi – când Petrom a redus prețul benzinei standard cu 8 bani pe litru, în timp ce prețul motorinei standard a scăzut cu 4 bani – și marți, când benzina standard s-a ieftinit cu 4 bani pe litru, în timp ce prețul motorinei standard a rămas neschimbat.

Vineri 06 septembrie, atât benzina standard, cât și motorina standard, s-au ieftinit cu încă 4 bani pe litru.

După aceste ieftiniri, benzina a scăzut sub 7 lei pe litru la o singură stație Petrom din Capitală, cea din strada dr. Herescu.

Stația Petrom Vitan, monitorizată de Economedia, afișează vineri 06 septembrie 2024, următoarele prețuri: 7,04 lei pentru un litru de benzină standard și 7,09 lei pe litru în cazul motorinei standard.

 

Potrivit peco-online, la stațiile Petrom din Capitală, prețul unui litru de benzină standard este cuprins vineri 06 septembrie 2024  între 6,98  lei și 7,05 lei pe litru.  În cazul motorinei standard, prețurile variază între 7,07 lei și 7,10 lei pe litru.

În urmă cu o lună, pe 7 august, stația Petrom Vitan, afișa următoarele prețuri: 7,30 lei pentru un litru de benzină standard și 7,39 lei pe litru în cazul motorinei standard. Așadar, benzina s–a ieftinit cu 26 de bani pe litru, iar motorina, cu 30 de bani.



Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.