Dezvoltatorul imobiliar Evo Properties transformă clădirile de birouri London și Oslo din București într-un hub multi-funcțional, cu o investiție de 10 milioane de euro

Multi-functional hub _3

EVO Properties, dezvoltator imobiliar nou pe piața din București investește 10 milioane de euro în renovarea clădirilor de birouri de clasa A+ London și Oslo, pe care le va transforma într-un hub multi-funcțional.

Suprafața depășește 31.000 mp, aproximativ 50%-60% din suprafața închiriabilă va fi dedicată birourilor moderne, aproximativ 20-25% va găzdui servicii de ospitalitate, iar între 10-15% vor fi alocați serviciilor medicale și de well-being.

Adinel Tudor, CEO, Evo Properties
Adinel Tudor, CEO, Evo Properties

Adinel Tudor, CEO al EVO Properties declară: „Eforturile noastre sunt direcționate către construcția unor comunități puternice, a unui mediu de lucru care să inspire, precum și implementarea unui mix de funcțiuni care să susțină bunul mers al business-ului chiriașilor noștri.

Restul suprafeței este ocupat de Centrul Cultural Lumina, care organizează spectacole de teatru, dar există și spații dedicate diverselor servicii care completează experiența celor care vin zilnic la birou. Totodată și o cafenea care urmează să fie deschisă în decursul următoarelor luni.

EVO Properties își popune dezvoltarea viitoare și a altor spații, cu funcțiuni multiple și sustenabile, în folosul micro-comunităților.

Clădirile London și Oslo au fost construite și au fost inaugurate în 2022 de către dezvoltatorul River Development, prin River Tower Project, controlat de omul de afaceri Ion Rădulea. River Tower Project SRL din București a fost înființată în 2019 Ion Rădulea și fosta soție Doina Drăghia, în scopul dezvoltării și promovării de imobiliare, în prezent la conducere aflându-se actuala soție Oana Rădulea. Cifra de afaceri a companiei este de 2,4 milioane de lei, cu o creștere 285% în anul 2023, iar pierderea este de 28,4 milioane de lei, în scădere cu -89% față de anul precedent.

Conducerea executivă a River Development a fost derulată anterior de Doina Drăghia, care era și partener fondator al River Development. River Development a devenit, luna trecută Sema Real Estate.

În 2023, Doina Drăghia și-a lansat o companie imobiliară nouă, EVO Properties, prin care a devenit proprietarul clădirilor de birouri Oslo și London.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.