Românii merg în Poiană, iar brașovenii pleacă în Egipt / În Africa un sejur costă 500 de euro, la noi, la munte, e dublu

piramida egipt faraon sneferu pexels sursa foto: Pexels

Braşovenii preferă Egiptul pentru petrecerea Revelionului 2022, anunță Bună Ziua Brașov. Deși au Poiana Brașov aproape, preţurile avantajoase şi lipsa restricţiilor îi determină pe mulţi brașoveni să aleagă un sejur aproape exotic pentru petrecerea nopţii dintre ani.

„Braşovenii au ales pachetele externe şi aici vorbim despre pachetele exotice sau semiexotice, cum le mai numim noi, iar vedeta, ca şi anul trecut, a fost Egiptul. Preţurile au fost foarte bune şi, probabil, că acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care Egiptul a fost în topul clasamentului. Aici au fost preţuri de pornire de la 500, 600 de euro de persoană, cu zbor, transfer aeroport, taxe de aeroport şi, nu în ultimul rând, all inclusive”, a explicat Cristian Vlad, preşedinte ANAT Centru.

Când vine vorba de petrecerea Revelionului în ţară, turiştii români preferă zonele de munte apropiate, în special staţiunile de pe Valea Prahovei.

„În ce priveşte destinaţiile interne, turiştii români au preferat staţiunile de pe Valea Prahovei, însă am văzut că hotelierii noştri au practicat preţuri destul de mari şi, din acest motiv, au avut puţin de pierdut în faţa ofertelor mai bune din străinătate”, a mai explicat Cristian Vlad.

Dacă un sejur în Egipt începe de la 500 de euro de persoană, în Poiana Braşov, un sejur de patru nopţi la hotel costă dublu, iar preţurile pe Valea Prahovei sunt apropiate de cele din Poiană.

sursa foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *