Consiliul Concurenței a autorizat preluarea companiei de IT Tremend Software Consulting de către Publicis Groupe Holdings, specializat în publicitate și media

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Publicis Groupe Holdings B.V. a preluat compania Tremend Software Consulting și indirect, filialele sale, Sixty Four Eights Group LLC (SUA) și Tremend Benelux S.A. (Marele Ducat al Luxemburgului), potrivit unui anunț publicat de Consiliul Concurenței.

Publicis Groupe Holdings B.V. este parte a Grupului Publicis specializat în publicitate (advertising), media, transformare digitală de business și date. În România, Grupul Publicis controlează mai multe companii din sectorul serviciilor de marketing și comunicare.

Tremend Software Consulting S.R.L. este specializată în dezvoltarea de software orientat către client, personalizat în funcție de cerințele acestora. Compania furnizează soluții IT pentru clienți din sectoare diverse (servicii financiare, retail, bunuri de consum și industria manufacturieră, tehnologie și telecomunicații, sectorul public și eLearning).

Cele două fliliale ale Tremend Software Consulting, Sixty Four Eights Group LLC (SUA) și Tremend Benelux S.A. din Marele Ducat al Luxemburgului, oferă servicii de dezvoltare software și design al sistemelor informatice, respectiv servicii de realizare de software la comandă.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *