A doua zi consecutivă de ieftinire a motorinei la Petrom / A scăzut și prețul benzinei

Redacția feb. 8, 2023 0 comentarii
08 februarie 2023

Petrom a efectuat o nouă reducere preț semnificativă a motorinei standard, de 10 bani pe litru, la doar o zi după o ieftinire similară, potrivit Monitorul Prețurilor. De la începutul lunii februarie, prețul motorinei standard a scăzut cu 32 de bani pe litru.

Potrivit peco-online, prețul unui litru de motorină standard la stațiile Petrom din Capitală este cuprins între 7,37 și 7,40 lei.

O ieftinire, de doi bani pe litru, a fost aplicată și în cazul benzinei standard, iar un litru costă între 6,47 lei și 6,53 lei. De la începutul lunii, prețul a scăzut cu doar trei bani în cazul benzinei standard. Benzina s-a mai ieftinit și joia trecută, pe 2 februarie, cu 1 ban pe litru.

Între timp, cotațiile petrolului au crescut marți, iar miercuri dimineață a suferit puține variații.

Potrivit Reuters, contractele futures pentru țițeiul Brent au crescut cu un cent, la 83,70 dolari pe baril la ora 0405 GMT, după ce au câștigat 3,3% în ședința de marți.

Contractele futures pentru țițeiul american West Texas Intermediate (WTI) au urcat cu 15 cenți, la 77,29 dolari, după un salt de 4,1% în ședința de marți.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *