Acțiunile Netflix au coborât luni la cel mai redus nivel atins din martie 2020

Netflix filme sursa foto: Pexels/ John-Mark Smith

Acţiunile Netflix au coborât luni cu mai mult de 2%, până la aproximativ 332 de dolari pe unitate, cel mai redus nivel atins din martie 2020, relatează News.ro, citând CNBC.

Preţul actual al acţiunilor Netflix este în prezent cu 50% mai mic faţă de maximul unei perioade de 52 de săptămâni, de 700,99 USD, atins la jumătatea lunii noiembrie.

Ultima dată când acţiunile s-au vândut cu aproximativ 332 de dolari pe pop a fost pe 20 martie 2020, exact când erau instituite restricţiile legate de pandemie.

Netflix a înregistrat câştiguri semnificative în 2020 şi 2021, deoarece consumatorii au fost blocaţi acasă sub diferite restricţii.

Cu toate acestea, pe măsură ce restricţiile sunt eliminate, consumatorii optează pentru divertismentul din afara locuinţei, cum ar fi cinematografe, restaurante şi parcuri tematice.

Compania se confruntă, de asemenea, cu o concurenţă sporită din partea altor companii precum Apple şi Disney, care atrag spectatorii departe de conţinutul Netflix.

Costul lunar pentru abonamentul său de bază a crescut în America de Nord cu 1 dolar, la 9,99 dolari, abonamentul standard de la 13,99 dolari la 15,49 dolari, iar abonamentul premium a crescut de la 17,99 dolari la 19,99 dolari.

sursa foto: Pexels/ John-Mark Smith

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *