Affidea a deschis o clinică medicală în complexul rezidențial Cosmopolis

Cosmopolis

În urma unui acord între Opus Land Development, dezvoltatorul complexului rezidențial Cosmopolis și rețeaua de clinici Affidea, în urma unor investiții de peste 200.000 de euro, în complexul rezidențial Cosmopolis a fost inaugurată prima clinică medicală.

Noua investiție vine în contextul în care nordul Capitalei și zona metropolitană sunt în continuă expansiune imobiliară, dar numărul de construcții noi și creșterea continuă a numărului de locuitori depășește cu mult investițiile făcute de mediul privat în deschiderea de noi policlinici, clinici și spitale private.

Noua clinică din Cosmopolis se va adresa celor peste 12.000 de rezidenți din comunitatea ”closed gate”, dar și locuitorilor din zona de nord a Bucureștiului.

Noua clinică medicală din Cosmopolis se întinde pe o suprafață de 140 mp.

Cei peste 200.000 de euro au fost investiți pentru oferirea de servicii complete de medicină de familie, medicină generală, pediatrie și ginecologie, plus diagnostic imagistic ecografic.

„Acest parteneriat răspunde la nevoia crescută pentru acces la servicii medicale private în nordul Capitalei. Cel mai bun exemplu sunt chiar locuitorii din Cosmopolis, majoritatea angajați în mediul corporate, dar care lucrează de acasă în sistemul work from home. Ei vor avea acces atât la servicii de telemedicină, servicii care sunt moderne și inovative, dar în același timp au acces și la sistemul tradițional, în care îți cunoști medicul, te prezinți personal în clinică, dezvolți o relație personală și beneficiezi de servicii personalizate”, a declarat Gabriel Voicu, Executive Vice President la SVN România și project manager al Cosmopolis.

Investiţiile totale derulate de Opus Land în acest an pentru dezvoltarea Cosmopolis se ridică la 29 de milioane de euro, cu o treime peste nivelul din 2020.

Suma este utilizată atât pentru dezvoltarea de locuinţe, cât şi pentru extinderea infrastructurii generale din Cosmopolis.  În acest an a fost deschis circulației al doilea drum de acces în complex, dinspre şi înspre Tunari. Cosmopolis a ajuns în prezent la peste 4.400 de locuinţe finalizate şi o comunitate care numără peste 12.000 de locuitori.

Sursa foto: Opus Land Management

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.