Affidea a investit 2,7 milioane de euro într-un nou Centru Medical în Cluj-Napoca

Affidea_Hiperdia

Affidea România, subsidiara locală a liderului european în servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu, medicină nucleară și tratament al cancerului, a lansat noul Centru Medical Affidea ½ Hiperdia din Cluj, în urma unei investiții totale de 2,7 milioane de euro.

Astfel, noul Centru Affidea ½ Hiperdia , localizat pe strada Str. Republicii nr. 105 A își diversifică gama de servicii pe segmentul de imagistică medicală și medicină de laborator și devine primul centru Affidea din Cluj care oferă și servicii de consultații medicale, acoperind un total de 14 specialități (cardiologie, chirurgie generală, oncologie, neurologie, ortopedie, ORL ș.a.)

„Grupul Affidea deține în acest moment un hub medical – un portofoliu de 3 clinici ultraperformante în Municipiul Cluj – Napoca, localizate în același areal, în zona centrală a orașului, ce însumează o investiție totală de peste 10 milioane de euro la nivel local. Prin modernizarea și extinderea noului centru ne consolidăm poziția de lider pe segmentul de imagistică, răspunzând în același timp nevoilor de servicii medicale private din zonă prin dezvoltarea segmentelor de consultații și analize de laborator,” declară Răzvan Predica, Country Manager, Affidea România.

Aproape 50% din totalul investiției de la Centrul Affidea ½ Hiperdia este reprezentat de achiziția de echipamente medicale de ultimă generație (produse de  General Electric sau Siemens) astfel încât acesta devine cea mai mare clinică specializată în imagistică medicală din municipiul Cluj-Napoca, acoperind servicii precum precum CT (computer tomograf),  RMN (rezonanță magnetică),  ecografie – inclusiv ecografie cardiovasculară și X-Ray – radiologie convențională. Pe segmentul testelor de laborator, aici se vor putea efectua teste de biochimie, hematologie, imunologie sau microbiologie.

La noul Centru Hiperdia – parte a Grupului Affidea din Cluj lucrează 50 medici specialiști. În anul 2019, Grupul Affidea a achiziționat toate centrele Hiperdia, inclusiv  pe cel din Cluj.

De asemenea, Grupul Affidea deține în Cluj Clinica Affidea, care oferă exclusiv servicii de imagistică medicală (CT, ecografie, mamografie, radiologie convențională, RMN) și prin intermediul CT Clinic Cluj, care oferă servicii nișate de imagistică, pe segmentul oncologic (PET/ CT – diagnostic oncologic și monitorizarea pacienților oncologici aflați sub tratament).

Sursa foto: Affidea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *