Aplicația de întâlniri Tinder oferă 70 de noi joburi la nivel global în echipa de ingineri și comunicare

Redacția feb. 14, 2022 0 comentarii
tinder

Aplicația de întâlniri Tinder spune că în cei 10 ani de la lansare a înregistrat 65 de miliarde de potriviri în toată lumea, ceea ce o face una dintre cele mai populare aplicații de întâlniri. Și pe măsură ce caracteristicile și ofertele sale continuă să crească, la fel crește și nevoia companiei de angajați, scrie Business Insider.

Tinder caută ingineri pentru telefoane mobile, machine-learning, membri ai echipei de social media, design grafic și design de produs. În prezent, din echipa Tinder fac partea 600 de angajați la nivel global.

Compania are peste 70 de posturi deschise și angajează la nivel internațional. Printre beneficiile angajaților se numără asigurare medicală, cursuri de yoga sau cursuri de gătit.

Cei interesați pot aplica pentru poziții deschise pe pagina de cariere a Tinder sau pot fi recomandați de către angajații existenți.

Procesele de angajare ale Tinder sunt destul de standard. După ce recrutorul verifică profilul, urmează o întâlnire cu un manager și apoi un interviu online cu mai mulți manageri și colegi. După încheierea interviurilor, Tinder va oferi celor interesați probe practice, în fucție de jobul pentru care au aplicat.

Tinder și-a dublat echipa de recrutare pentru a se asigura că procesul de angajare a fost cât mai rapid și ușor posibil pentru candidați, permițând candidaților să folosească profilurile LinkedIn pentru a aplica mai degrabă decât un CV.

Sursă foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *