Apple a lansat primul update major pentru iOS 15

iphone12

iOS 15.0.1 vine deja să rezolve mai multe probleme ale celui mai nou update major al sistemului de operare pentru iPhone, scrie News.ro.

Nu au trecut nici două săptămâni de când a lansat iOS 15, că Apple a publicat deja un prim update de mentenanţă, care promite să repare cel puţin o parte dintre bug-urile existente.

Apariţia rapidă a acestui update poate fi un semn bun, care să arate că Apple se mişcă repede în direcţia rezolvării problemelor de software, dar şi un semn rău, care indică faptul că iOS 15 nu este update-ul “curat” şi stabil care era aşteptat după un iOS 14 plin de probleme.

Primul pe lista bug-urilor reparate este cel care împiedică deblocarea iPhone-ului prin intermediul Apple Watch. Aceasta era şi una dintre noutăţile cu care iOS 15 s-a lăudat de la bun început.

Deblocarea telefonului prin intermediul ceasului este o soluţie pentru situaţiile în care utilizatorul poartă mască, iar Face ID nu poate face deblocarea, scutind utilizatorul de introducerea PIN-ului.

În descrierea update-ului, se spune că sunt rezolvate şi alte bug-uri, însă Apple nu menţionează care sunt acestea. După cele câteva sute de mega pe care le măsoară update-ul, numărul bug-urilor vizate ar putea fi semnificativ.

sursa foto: Facebook Apple

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.