Audi va decide în trimestrul doi al anului dacă intră în Formula 1

Redacția ian. 13, 2022 0 comentarii
audi masina auto

Audi, companie auto aflată în portofoliul Volkswagen va lua o decizie cu privire la intrarea în Formula 1 către sfârșitul primului trimestru sau începutul celui de-al doilea trimestru al acestui an, a declarat miercuri pentru Reuters o sursă apropiată subiectului.

Subiectul va fi discutat la o ședință a consiliului de supraveghere la sfârșitul lunii februarie, dar o decizie fermă nu va fi luată decât mai târziu.

Ziarul german F.A.Z. a raportat miercuri că consiliul de supraveghere al Volkswagen va decide la sfârșitul lunii februarie dacă atât Audi, cât și marca de lux Porsche se vor alătura F1.

Volkswagen a refuzat să comenteze. Un purtător de cuvânt al Porsche a declarat că decizia este încă în curs de evaluare și că nu mai pot fi făcute comentarii.

Surse au declarat pentru Reuters la sfârșitul anului trecut că factorul decisiv pentru Volkswagen cu privire la intrarea sau nu în F1 a fost dacă își urmează planurile de a trece la combustibili sintetici până în 2026.

Presa scria atunci că Audi a cumpărat producătorul britanic de mașini sport de lux McLaren, fapt negat de ambele companii. Surse au declarat la acea vreme pentru Reuters că un posibil parteneriat era pe masă, dar nu a fost încă decis.

Sursa Foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.