Black Friday 2023. Când fac reduceri principalii retaileri din România, în acest an?

Black friday sale online shopping. Black friday sale concept. lightbox at black background. Top view.

Principalii retaileri din România se pregătesc de cel mai important eveniment de vânzări al anului, Black Friday 2023, zi pentru care se pregătesc adesea reduceri substanțiale de preț. Economedia a trecut în revistă când vor face organiza retaileri Black Friday în 2023.

eMAG, cel mai mare retailer din România, a anunțat că Black Friday va avea loc în data de 10 noiembrie 2023. Evenimentul se va desfășura pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagră. Fashion Days, retailerul de modă al companiei, va începe Black Friday pe 6 noiembrie, conform surselor din piață.

Retailerul online evoMAG a anunțat că desfășoară Black Friday 2023 în intervalul 27 octombrie – 27 noiembrie, pe parcursul a patru valuri de reduceri. Compania oferă discount-uri de până la 75%, la peste 330.000 de produse, dublând anul acesta, față de anul trecut, numărul de produse aflate la reducere în campania de Black Friday 2023. Compania estimează o creștere de aproximativ 15% a vânzărilor în perioada de Black Friday 2023, față de perioada similară a anului trecut.

Altex nu a anunțat oficial data pentru Black Friday 2023, dar evenimentul va avea loc cel mai probabil în luna noiembrie 2023. Raul Filip, Director Achiziții Altex România, a afirmat la Retail Arena că va dura 3 săptămâni.

Flanco a anunțat vineri, că a demarat cea de-a 13-a ediție de Black Friday, care va avea loc în perioada 27 octombrie – 30 noiembrie, în toate cele 159 de magazine ale sale din țară, precum și online.

PayU GPO Romania anunță că va organiza Black Friday HUB pe parcursul întregii zile de 10 noiembrie 2023 și va transmite în direct detalii despre tranzacțiile și comportamentul de consum din online.

Brandul de cosmetice Notino va organiza Black Friday 2023 în data de 24 noiembrie.

Retailerul de electro și IT&C Altex va lansa campania de Black Friday din acest an în perioada 2 noiembrie-22 noiembrie, în magazinele fizice și online. Reprezentanții companiei spun Black Friday din acest an include trei valuri cu oferte săptămânale pentru diferite categorii de produse. Ofertele sunt valabile doar în etapa respectivă.

Cele 3 etape Black Friday 2023:

  • Val 1: oferte valabile între 2 noiembrie – 8 noiembrie
  • Val 2: oferte valabile între 9 noiembrie – 15 noiembrie 

Optical Investment Group (OIG), deținătorul brandurilor Optiblu, Optiplaza și O51, anunță lansarea companiei de Black Friday din 1 noiembrie. Grupul susține că va oferi reduceri de până la 90%.

Potrivit comunicatului de presă, campania se desfășoară în cele 100 magazine ale lanțului, din 30 orașe din România, cât și în magazinele online, inclusiv aplicațiile mobile.

Orange anunță că Black Friday va începe de la 1 noiembrie și sunt disponibile până la finalul lunii. Compania spune că va oferi reduceri începând cu 50% pentru abonamente mobile și până la 175 de euro la telefoane.

Retailerul online de articole vestimentare Fashion Days anunță că va începe campania de Black Friday pe 6 noiembrie. Retailerul spune că va oferi reduceri la peste 700 de branduri.

Black friday sale concept. lightbox at black background. Top view.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *