Bursa de la București a premiat cele mai performante 17 companii în 2022

BVB, Bursa de Valori București

Bursa de Valori București (BVB) a acordat astăzi, în cadrul celei de-a 10-a ediții BVB Awards, 17 premii pentru rezultatele obținute în 2022 de către companiile listate, companiile de brokeraj, fondurile de pensii private și de investiții, anunță BVB într-o informare de presă.

Câștigătorii BVB Awards 2023 sunt: Arobs Transilvania Software, Banca Transilvania, BCR, BRD – Groupe Société Générale, BRK Financial Group, BT Capital Partners, FDI Audas Piscator Administrator S.A.I. Atlas Asset Management, Fondul Metropolitan Life Administrator Metropolitan Life Pensii, Fondul Proprietatea, Fondul Raiffeisen Acumulare Administrator Raiffeisen Asset Management, OMV Petrom, Primăria Municipiului București, Raiffeisen Bank, Romcarbon, Swiss Capital și TeraPlast.

„Anul trecut, piața de capital din România a demonstrat maturitate și reziliență, într-un context regional și internațional caracterizat prin multă incertitudine și printr-o volatilitate ridicată a piețelor. Rezultatele bune pe care le avem au fost asigurate prin implicarea tuturor stakeholderilor pieței de capital. Astăzi, am adus pe scenă, companiile care s-au remarcat prin performanțe deosebite în dezvoltarea pieței locale. Pe unele dintre acestea le-am văzut pe scena BVB Awards și în edițiile trecute, dar avem și nume noi, companii care au maximizat resursele avute la dispoziție pentru a performa pe o piață marcată de incertitudine”, spune Radu Hanga, președinte BVB.

Evenimentul prin care s-au adus în prim-plan performerii pieței de capital locale din anul 2022, este organizat în urma rezultatelor înregistrate anul precedent, într-un context internațional complicat. Aceasta este a 10-a ediție prin care Bursa de Valori București premiază performerii pieței de capital locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *