Campanie eco la metrou: aduci cinci pet-uri, primești o călătorie gratuită

Redacția iul. 30, 2021 0 comentarii
metro foto

Metrorex, în parteneriat cu Eco Synergy și Rematholding, lansează o campanie pentru încurajarea colectării și reciclării deșeurilor, care își propune și să crească interesului cetățenilor pentru călătoria cu metroul – “transport ecologic, nepoluant”.

Cei care doresc să participe în campanie pot veni în perioada 2 – 20 august în stațiile de metrou Dimitrie Leonida și Pipera (intrarea principală), la un stand dedicat. Călătorii vor oferi 5 deșeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu), iar în schimb vor primi o cartelă de metrou cu o călătorie.

Reprezentanții Metrorex susțin că vor să încurajeze programele ce au ca scop protecția mediului, aliniindu-se astfel politicilor naționale și internaționale ecologiste. “Prin această campanie se dorește sensibilizarea opiniei publice și creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța protejării mediului înconjurător”, arată compania de transport.

„Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetățenilor cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat și nepoluat, dar și pentru promovarea beneficiilor utilizării transportului subteran ca mijloc de transport ecologic. Prin aceste tipuri de acțiuni, societatea noastră dorește să se implice activ în formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic”, a transmis Ștefan Paraschiv, director general Metrorex.

Sursa foto: Metrorex, Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.