Carrefour lansează magazine Express în benzinării Rompetrol

benzinarie Rompetrol

Carrefour România a lansat un parteneriat cu kazahii de la Rompetrol Downstream prin care va deschide magazine Express în cadrul lanțului de benzinării. Momentan este vorba despre un proiect pilot care se derulează în două stații și care va fi dezvoltat în funcție de feedback-ul clienților. Un astfel de parteneriat a fost implementat și de Auchan în stațiile OMV Petrom.

Primul magazin este deja deschis în incinta stației Rompetrol din localitatea Mogoșoaia (strada Ficusului, nr. 2A), urmând ca până la finalul lunii să devină operațional și magazinul situat în Ploiești (bulevardul Republicii, nr. 140). Ambele magazine Carrefour Express vor funcționa după un program non-stop.

„Rompetrol și-a concentrat eforturile în ultimii doi ani atât în dezvoltarea rețelei de benzinării, cât și în transformarea acestora în centre de servicii, care să le permită clienților posibilitatea de a rezolva cu o singură oprire mai multe sarcini din lista zilnică de activități. Prin intermediul noului proiect pilot, ne dorim să le oferim clienților noștri o extindere a gamei de produse disponibile, iar în funcție de feedback-ul acestora vom analiza o posibilă dezvoltare a acestui parteneriat”, a declarat Zhanibek Nugertayev, director general Rompetrol Dowstream.

Magazinele de proximitate Carrefour Express vor fi amplasate în zona hei a benzinăriilor Rompetrol, iar clienții pot alege de la produse proaspete, BIO sau ready to eat la cele de igienă.

Cele două zone gastro – restaurant hei din stațiile Rompetrol vor continua să ofere cunoscutul sortiment de sandvișuri, salate și fructe proaspăt preparate, respectiv un portofoliu larg de băuturi pe bază de cafea.

Zona de magazin existentă în cadrul benzinăriilor va fi reamenajată conform standardelor Carrefour Express, iar zona caselor de marcat va fi comună atât pentru achizițiile de carburanți, produse din portofoliul gastro hei, cât și pentru magazinul Carrefour.

În 2017, Auchan și OMV Petrom au semnat un acord pentru integrarea magazinelor MyAuchan în spațiile comerciale existente în benzinăriile OMV Petrom. Companiile și-au propus reamenajarea tuturor celor aproximativ 400 de stații de alimentare din rețeaua Petrom. La începutul lunii mai 2021, rețeaua de magazine MyAuchan din Stațiile Petrom număra 50 de unități în peste 20 de localități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *