Carrefour organizează un târg de joburi unde sunt disponibile peste 600 de poziții în București și Ilfov

Carrefour, retailer, industrie, companie Sursa foto: Facebook

Peste 600 de poziţii disponibile atât la sediul central, cât mai ales în magazinele Carrefour de tip hipermarket, supermarket şi express, precum şi în magazinele Supeco, din Bucureşti şi Ilfov sunt disponibile în cadrul primului târg de joburi organizat de companie în 6 şi 7 mai, în parcarea hipermarketului Orhideea din Bucureşti, scrie Agerpres.

Câteva dintre poziţiile disponibile în cadrul târgului sunt Casier, Lucrător Universal, Lucrător Universal Produse Proaspete, Manager Adjunct Stagiar, Asistent Achiziţii, Asistent Contabil, Specialist Aprovizionare, Buyer şi Buyer Assistant.

Poziţiile prezentate în cadrul târgului de adresează candidaţilor din Bucureşti şi Ilfov, însă posibilitatea de a se alătura lumii Carrefour este deschisă publicului din întreaga ţară, cu 300 de oportunităţi disponibile în prezent, la nivel naţional.

„Lansarea unui târg de joburi Carrefour este un pas important, dar natural în acelaşi timp, pentru un ecosistem în permanentă dezvoltare şi în linie cu statutul nostru de angajator de top cu peste 17.000 de colegi la nivel naţional. Noua iniţiativă reflectă viziunea noastră privind resursele umane, construită pe principiul conectării oamenilor cu cele mai bune oportunităţi pentru ei, oferindu-le transparenţă şi consiliere din prima clipă”, a declarat Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv, Carrefour România.

Târgul de joburi Carrefour are scopul de a oferi participanţilor din cât mai multe categorii vizibilitate totală asupra oportunităţilor, dar şi de a identifica potenţiali candidaţi interesaţi de toate poziţiile disponibile în cadrul companiei.

Astfel, timp de două zile, echipele de Recrutare şi Employer Branding se vor afla la târg pentru a-i întâmpina pe cei interesaţi cu toate informaţiile necesare în vederea alegerii rolului potrivit în cadrul echipei Carrefour. În plus, toţi participanţii care se înscriu în baza de date Carrefour vor avea parte de mici surprize pe loc.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *