Casa marelui scriitor american John Steinbeck a fost pusă la vânzare pentru 16,75 milioane de dolari

john steinbeck

Casa de pe malul oceanului din Sag Harbor (SUA), unde marele scriitor american John Steinbeck a locuit din 1955 până la moartea sa, în 1968, și unde a scris Călătorii cu Charlie și Iarna vrajbei noastre, este de vânzare, la un preț de 16,75 milioane de dolari.

Unul dintre cei mai importanți scriitori americani cu atât Premiul Nobel, cât și Premiul Pulitzer, lucrările clasice ale lui Steinbeck includ romanul Șoareci și Oameni, Iarna vrajbei noastre, Fructele Mâniei sau La est de Eden.

Deși California a fost statul său natal, unde există un Muzeul Centrului Național Steinbeck, iar casa copilăriei sale din Salinas a fost restaurată și deschisă publicului, Steinbeck s-a mutat la New York în 1941, trecând între New York și Sag Harbor din Long Island. La început, o vacanță și o escapadă de weekend, în 1955, Steinbeck a cumpărat o cabană pe malul apei din Sag Harbor, locul pe care l-a numit „micul meu loc de pescuit”, unde a rămas aproape tot restul vieții sale. De aproape 8.000 mp și cu vedere asupra Morris Cove și Upper Sag Harbor Cove, Steinbeck a construit o cabană de scris unde putea lucra fără a fi distras.

Cabana de scris este încă intactă și păstrată cu grijă, la fel cum a fost atunci când Steinbeck a plecat cu câinele său în 1960 pentru a începe călătoria sa de 10.000 de mile care a devenit Călătorii cu Charlie, potrivit TopTenRealEstateDeals.com.

Iubita cabană și colibă ​​de scriere a lui Steinbeck sunt situate pe malul mării pe două părți, cu gazon și copaci bătrâni, proprietatea include o piscină, pe care Steinbeck a denumit-o „iazul de ciment”, o casă de oaspeți, și un debarcader de 60 de metri de la care îi plăcea să pescuiască. Cabana principală are două dormitoare, două băi și un șemineu mare de piatră în camera de zi, care are tavan cu grinzi de catedrală.

Sag Harbor și împrejurimile sale Hamptons au fost mult timp un magnet al celebrităților. Richard Gere, Jimmy Buffett, Howard Stern și Paul Simon sunt câțiva dintre A-listers care sunt fericiți proprietari de case în Hamptons.

Sursa foto: Top ten real estate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *