Ce poți face în acest weekend în București / Lista evenimentelor

G4Media nov. 17, 2023 0 comentarii
muzeul taranului, targ

Teatrul Excelsior anunță premiera spectacolului-manifest „(R)Evoluție. Ghid de supraviețuire în secolul XXI” de Yael Ronen și Dimitrij Schaad, traducerea Mircea Sorin Rusu, în regia lui Radu Nica, pe 18 și 19 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala „Ion Lucian”.

Până în 19 noiembrie 2023, curtea interioară a Muzeului Național al Ţăranului Român adună la un loc meșteri, artizani și producători din toate zonele țării, la târgul de toamnă târzie.

Pe 17 noiembrie, la ora 16:00, se deschid porțile Târgului „Poveste de Crăciun”, în curtea Operei Comice pentru Copii. O mulțime de activități și surprize de sezon, plus 145 de spectacole, îi așteaptă pe cei mici împreună cu familiile lor. Evenimentul are loc în perioada 17 noiembrie – 30 decembrie 2023.

Ministerul Agriculturii va găzdui în curte „Târgul de lăsatu’ secului”. Porțile rămân deschide până pe 19 noiembrie. La eveniment vor participa zeci de producători şi artizani locali din regiunile de Nord-Vest şi Centru ale României.

Just For Fun Comedy Festival invită toți iubitorii de comedie la o serie de spectacole de improvizație și stand-up comedy susținute de invitați internaționali speciali și comedianți români.

Beyonce, Lionel Messi și alte personalități, varianta de ceară, au venit la București. Muzeul Figurilor de Ceară, deschis la mall ParkLake. Expoziția poate fi vizitată până la data de 7 ianuarie 2024.

Sursa: București FM / Rador

Sursa foto: Facebook / Muzeul Național al Țăranului Român

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *