Cei doi pacienți arși în incendiul de la Petromidia vor fi transferați în străinătate. Costurile vor fi suportate de KMG Internațional și Rompetrol Rafinărie

Explozie Petromidia 1 G4

Cei doi pacienți arși în incendiul de la Petromidia vor fi transferați în străinătate pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, a anunțat KMG Internațional, compania care deține Rompetrol, printr-un comunicat transmis duminică. Costurile vor fi suportate integral de KMG Internațional și Rompetrol Rafinărie.

Pacienții sunt internați la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” și urmează să ajungă la o clinică de specialitate din străinătate.

Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialiști din Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, starea celor doi colegi este stabilă, având arsuri pe aproximativ 35% din suprafața corpului. Duminică dimineață s-a primit acordul din partea medicilor pentru transfer.

  • ”Colegul de 27 de ani internat în Constanța a început să meargă si se recuperează rapid dupa intervenția chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Județean Constanta estimează că acesta va fi externat în perioada următoare. Toate costurile vor fi suportate de Rompetrol Rafinare și KMG International. Compania este în contact direct cu toți membrii familiilor colegilor, pentru a-i sprijini până în momentul în care aceștia vor fi recuperați complet”, se arată în comunicatul KMG Internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *