CIEL România, care devine NextUp, investește peste un milion de euro în dezvoltarea unei noi tehnologii

Redacția mart. 3, 2022 0 comentarii
Roxana Epure

CIEL România, producător de software pentru companii, devine NextUp și investește peste 1 milion de euro în dezvoltarea de noi tehnologii. Pentru 2022, compania vrea să obțină o creștere de peste 30% a cifrei de afaceri și o cotă de piață de 50% în ceea ce privește afacerile locale.

„Sistemul informatic de tip ERP creat de noi s-a dezvoltat odată cu cererile clienților noștri, pe care de-a lungul timpului le-am ascultat, iar apoi le-am implementat. Am transformat solicitările lor în funcționalități pragmatice ale softului. Și așa cum este firesc pentru afacerile locale să facă pasul următor către creștere, odată cu ele facem și noi pasul următor spre dezvoltare”, declară Roxana Epure, managing partner NextUp.

Sistemul informatic integrat de tip ERP este adaptat realității antreprenoriale actuale și se mulează pe procesele operaționale de business. Soluțiile pragmatice NextUp sunt special construite pentru antreprenorii locali și sunt potrivite realității operaționale de zi cu zi din afacerile românești.

„Venim în ajutorul antreprenorilor locali cu soluții de automatizare și robotizare prin tehnologii terțe, prin care reușim să salvăm timp și resurse. Totodată, soluțiile noastre reușesc să susțină fluxul de lucru pe tot parcursul activității. În ceea ce privește partea de user experience, antreprenorii trebuie să știe că instalarea inițială a sistemelor noastre moderne durează doar câteva zile, iar softul se poate învăța într-un timp relativ scurt”, spune Roxana Epure.

Utilizatorii beneficiează de asistență online și telefonică 12 ore pe zi, fără număr limitat de apeluri.
Soluțiile sunt potrivite pentru business-urile din România cu afaceri între 500 de mii și 2 milioane de euro din domeniile retail tradițional, ecommerce, producție alimentară, producție industrială, servicii și distribuție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.