Cinci companii imobiliare din România participă la MIPIM sub titulatura RE-CONNECT România

RE-CONNECT ROMANIA.MIPIM

Un grup de 5 companii imobiliare, vor participa la MIPIM – cel mai important eveniment internațional dedicat pieței de real-estate – sub numele de RE-CONNECT ROMANIA. Ediția din acest an va avea loc la Cannes, în Franța, în zilele de 7-8 septembrie 2021.

Suntem încântați să anunțăm prezența delegației RE-CONNECT ROMANIA la această nouă ediție a MIPIM și ne bucurăm să fim prima delegație din România care participă la cel mai mare eveniment internațional dedicat exclusiv sectorului imobiliar. Prezența noastră în cadrul MIPIM reprezintă o ocazie semnificativă de interacțiune de tip B2B și de schimb de know-how cu investitori internaționali, instituții financiare și dezvoltatori de proiecte imobiliare. Mai mult, avem încredere că evenimentul în sine ne va crea circumstanțele favorabile pentru promovarea oportunităților de investiții existente  pe piața locală românească”, au declarat reprezentanții delegației RE-CONNECT ROMANIA.

Grupul de companii e format din:

BTDConstruct & Ambient este o companie cu capital 100% românesc, care operează ca antreprenor general în sectorul de construcții civile, industriale și comerciale. BTDConstruct utilizează sistemul BIM system pentru derularea activităților zilnice de lucru în zona de arhitectura, structură și MEP. Printre proiectele companiei se află: UP-site, HPipera Lake, ibis Styles Bucharest City Center, C-entral Residential, The Ivy etc.

Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea mai multor clădiri și proiecte situate în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului, unul dintre puținii jucători de pe piața locală care plasează investiții semnificative în dezvoltarea și creșterea segmentului de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, istorice, cu prezență arhitecturală unică.

 Arcadia este o companie 100% românească care furnizează servicii integrate de inginerie, design și management pentru proiecte de construcții.

SVN Romania este unul dintre cei mai importanți consultanți activi de imobiliare de pe piața din România și liderul segmentului rezidențial. Compania are, de asemenea, o prezență semnificativă pe zona de management al proprietăților și pe segmentele comerciale. Consultanții SVN au derulat tranzacții de peste 750 millioane euro numai pe domeniul rezidențial.

Progetto Lusso Industrial Cluster este un integrator de servicii de inginerie, arhitectură, artă, design și manufactură. Compania are o abordare holistică asupra dezvoltării industriei de real estate, iar experții săi sunt devotați creării de soluții personalizate pentru cei mai rafinați clienți, cu atenție la nevoile acestora, reușind mereu să livreze servicii unice și eficiente, produse de top și concepte fără limită de imaginație.

Sursa foto: RE-CONNECT Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.