CNAS angajează cinci IT-iști: salarii de aproape 4 mii de euro / ”Oportunitatea de a contribui la proiecte inovatoare în domeniul sănătății te așteaptă”

G4Media sept. 19, 2023 0 comentarii
calculator, job, grafice

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) anunță că angajează prin concurs cinci IT-iști, iar selecția candidaților se va face în trei etape: selecția dosarelor, probă scrisă și interviu.

Cele cinci poziții sunt de expert hardware și virtualizare, expert network, soft advanced, baze și expert DevOps.

”Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației!

Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit!

Proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023”, anunță CNASA pe pagina de Facebook.

Durata contractului de muncă este pe perioadă determinată, respectiv pe perioada dezvoltării fiecărui proiect/nivelul maxim de salarizare va reprezenta de 5 ori valoarea câștigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2023, se precizează în anunțul concursului.

Criteriile de evaluare în baza cărora se va realiza monitorizarea activității sunt: înțelegerea terminologiei de lucru și termenilor folosiți în vorbirea tehnică, dialogul cu interlocutorul să fie deschis, prietenos și fără ambiguități, capacitatea de a asculta cu atenție și capacitatea de înțelegere a activitățile desfășurate în organizație.

Foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *