Combinatul Liberty Galați va începe săptămâna viitoare un program de mentenanță la Furnalul 5, de 18,3 milioane de lei. Angajații vor fi menținuți cu normă întreagă pe parcursul programului de mentenanță și îmbunătățiri

Redacția dec. 5, 2022 1 comentarii
Liberty galati , combinat siderurgic

Combinatul Liberty Galați anunță că săptămâna viitoare va începe un program de mentenanță și îmbunătățiri în valoare de 18,3 milioane de lei la Furnalul 5, potrivit unui comunicat de presă.

Programul, preconizat a fi desfășurat până la începutul anului viitor, va îmbunătăți semnificativ siguranța, stabilitatea, fiabilitatea și eficiența energetică a furnalului. În condițiile în care cererea de oțel la nivel european este afectată de provocările macroeconomice, perioada de implementare a programului va permite companiei Liberty Galați să îmbunătățească procesul de producție fără a fi afectate livrările de produse către clienți. 

Lucrările de mentenanță și îmbunătățiri vor cuprinde înlocuirea plăcilor de uzură și a două dintre reductoarele de la aparatul de încărcare, deblocarea zonelor de evacuare și de epurare a gazelor, precum și curățarea cuvei furnalului și a platformelor superioare. 

Angajații vor fi menținuți cu normă întreagă pe parcursul programului de mentenanță și îmbunătățiri.

Laminoarele Liberty Galați vor funcționa la capacitate maximă, compania continuând să ofere clienților produsele și serviciile sale în mod normal. Strategia de preț va fi revizuită în mod constant pentru a se asigura că vânzările mențin o contribuție eficientă.

Sursa foto: Inquam Photos / Ovidiu_Iordachi

Comentarii

  1. Acesti indivizi au restante enorme catre plata furnuzorilor cu peste 100 de zile întârziere la plata .In prezent trăiesc din sumele datorate firmelor furnizoare de servicii și echipamente. Investițiile în asa ziza energie verde sunt o mare minciuna,o spălare de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *