Compania aeriană românească DAN AIR a deschis baza operațională pe Aeroportul Internațional “George Enescu” din Bacău

Redacția nov. 20, 2023 0 comentarii
Dan Air

Compania aeriană românească DAN AIR și-a deschis oficial luni, 20 noiembrie, baza operațională pe Aeroportul Internațional „George Enescu”, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Evenimentul, care a avut loc pe aerogara din Bacău, marchează începutul colaborării dintre cele două instituții, DAN AIR și Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău și includerea operatorului aerian în programul Bacău Re-Connect, lansat cu sprijinul Consiliului Județean Bacău.

Compania anunță că din 11 decembrie DAN AIR va zbura către 8 destinații din Europa, iar 6 dintre acestea vor fi operate exclusiv de către compania românească. Consiliul Județean Bacău a anunțat astăzi și lansarea curselor gratuite cu autocarul pe ruta Chișinău-Bacău pentru pasagerii din Republica Moldova care vor să zboare de pe Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău.

„DAN AIR a ales Bacăul pentru că are un aeroport modern și complet funcțional și s-a arătat deschis să sprijine operatorii aerieni, să își diversifice rutele și să crească traficul de pasageri pe aeroport”, potrivit comunicatului de presă.

Sursa foto: Facebook / Dan Air

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *