Compania de construcții Pedro Construct investește 21 de milioane de euro într-un nou proiect rezidențial în nordul Capitalei

Redacția dec. 15, 2022 0 comentarii
Jolie Village in

Compania de construcții Pedro Construct, condusă de omul de afaceri Petre Niculae, dezvoltă – împreună cu asociatul său, Florin Ababe – un nou ansamblu rezidențial în nordul Capitalei, Jolie Village, potrivit unui comunicat de presă.

Investiția în proiect este estimată la 21 de milioane euro, iar pentru suma de 12 milioane euro, compania a obținut finanțare prin intermediul Libra Bank. 

Pe un teren de 8.000 de mp, situat în zona Iancu Nicolae, construcția Jolie Village a început în toamna acestui an și va avea 140 de noi apartamente premium, iar termenul de finalizare al întregului ansamblu rezidențial este preconizat pentru finalul lui 2023. Prețurile apartamentelor pornesc de la 150.000 de euro, iar suprafețele acestora variază între 60 și 400 de mp. De partea de design a proiectului se va ocupa Vox Design Eduard Năstăsoiu – unul dintre cei mai apreciați designeri locali, cu numeroase proiecte high-end semnate de el. 

Ansamblul are acces la toate unitățile școlare din zona de nord, dar și către zone de cumpărături și agrement, precum centrele comerciale Băneasa Shopping City, Jolie Ville, Grădina Zoologică sau pădurea Băneasa, dar și către centrul orașului ori spre aeroport.

Pedro Construct, fondată în 1993, a construit de-a lungul celor aproape 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Niculae mai multe ansambluri rezidențiale de renume din București: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *