Compania de tehnologie 2Performant estimează o creștere de 55% a cifrei de afaceri în 2024

digitalizare, calculator, cod, programare Sursa foto: Pixabay

2Performant, companie de tehnologie și soluții de e-commerce și marketing afiliat, estimează o creștere de 55% a cifrei de afaceri în 2024, ajungând de la 46,3 milioane lei la 71,7 mil lei, potrivit unui comunicat de presă.

„Ne propunem să devenim unul dintre următorii Unicorni made in Romania. Ne bazăm acest plan pe faptul că am dezvoltat un produs unic: o platformă care targetează specific noua generație de profesioniști din e-commerce cărora le oferă o experiență unică de muncă și de educație profesională. Produsul a fost validat deja”, a spus Dorin Boerescu, Președinte al Consiliului de Administrație și CEO al 2Performant.

Scrisoarea CEO-ului 2Performant adresată investitorilor anunță și o majorare de capital în cursul acestui an, detaliile urmând să fie anunțate în luna mai. De asemenea, compania este pregătită să-și dubleze numărul de investitori până la sfârșitul anului, țintind pragul de 2,500 în acest ecosistem de e-commerce revoluționar.

Având ca prioritate dezvoltarea accelerată în perioada următoare, 2Performant îi cooptează în Consiliul de Administrație pe doi investitori și parteneri de lungă durată: Matei Pavel și Vladimir Oane. Ei vor sprijini orientarea spre o prezență internațională prin experiența lor globală și expertiza în tehnologie.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *