Confederația patronală Concordia: Vrem să înțelegem mai bine ce dorește Guvernul în materie de taxe și impozite. Avem nevoie să fim consultați

Dan Sucu foto

Mediul de afaceri spune că are nevoie să fie consultat și vrea să înțeleagă mai bine ce dorește Guvernul în materie de taxe și impozite, drept urmare a solicitat întâlniri cu ministrul finanțelor pentru a discuta reforma fiscală, a transmis luni Dan Șucu, președintele Confederației Patronale Concordia.

Confederația Patronală a participat, luni, la întrunirea Consiliului Național Tripartit, la care a participat și prim-ministrul Marcel Ciolacu.

„Am avut astăzi prima întâlnire cu premierul Marcel Ciolacu în formatul Consiliului Național Tripartit, alături de celelalte confederații patronale și sindicale. Dincolo de cele două teme de pe agendă, problemele legate de asistenții judiciari și valoarea tichetelor de masă, am ridicat și altele subiecte care ne preocupă în aceste zile. Vrem să înțelegem mai bine ce dorește Guvernul în materie de taxe și impozite și am solicitat întâlniri cu ministrul finanțelor pentru a discuta reforma fiscală. Ca reprezentanți ai mediului privat am subliniat nevoia de a fi consultați și de a putea să ne exprimăm punctul de vedere pe teme majore cu impact asupra economiei și consumatorilor, precum fiscalitate, forță de muncă etc. Ne bucură faptul că prim-ministrul a dat curs invitației noastre de a avea un dialog constant cu partenerii sociali”, a declarat Dan Șucu, președintele Confederației Patronale Concordia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *