Controlul ANPC de la Piața Volantă Academia Militară, din București: Ferma Maria și grătarul au activitatea suspendată, 20.000 de lei amenzi

piata volanta Academia Militara

Cu privire la controlul efectuat ieri la Piața Volantă Academia Militară, Sectorul 5 București, președintele instituției Horia Constantinescu a transmis pentru Economedia măsurile dispuse.

Astfel, toneta emblematică Ferma Mariei rămâne cu activitatea suspendată, până la remedierea deficiențelor legate de etichetare (patroana Maria ar fi comercializat sub eticheta de producător marfă cumpărată de fapt industrial, cum ar fi slănina „românească” din Ungaria), iar grătarul cu mici, ceafă și pulpe de pui rămâne închis până la găsirea unui spațiu corespunzător de gătire.

„Sunt tonete moderne acum de făcut grătar, nu poți să-l faci, într-o atmosferă de bâlci, pe trotuar, mai ales în fața unei instituții ca Academia Militară”, a spus Constantinescu. Potrivit acestuia, au fost aplicate, în piață, amenzi de circa 20.000 de lei.

Piața volantă Academia Militară este deținută de Adninistrația Piețelor Sector 5 și este deschisă doar sâmbăta și duminica.

Sursa foto: Economedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *