Cooperativa Ţara Mea reziliază toate contractele cu firme austriece / Organizația susține că angajații și partenerii de afaceri vor proceda la fel în companiile și familiile lor

tara mea cooperativa

Cooperativa Ţara Mea a început marți, 13 Decembrie, procedurile de sistare a oricăror parteneriate cu firme austriece, inclusiv bănci, conturi bancare, virarea salariilor şi alimentarea cu combustibil pentru maşinile companiei.

Potrivit unui comunicat al organizaţiei, citat de Agerpres, toţi angajaţii şi partenerii au declarat că sunt alături de România şi că vor duplica acest demers în companiile şi familiile lor.

“Ne pare rău pentru unii dintre furnizori, dar este momentul să ne apărăm ţara şi să o punem mai presus de interesele financiare imediate, precum şi de mofturile de foste imperii. Respectul pentru România valorează mai mult pentru mine, astăzi, decât cifra de afaceri”, a declarat Florin Burculescu, preşedinte Cooperativa Ţară Mea.

Cooperativa Ţara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România, cu activităţi de la cultivarea legumelor şi creşterea animalelor până la producţia de lactate, conserve, mezeluri şi produse de băcănie, 100% româneşti.

Organizația are peste 10.000 de fermieri membri, iar produsele Ţara Mea sunt disponibile pe piaţă de peste 12 ani.

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne a respins săptămâna trecută aderarea Bulgariei şi României la spaţiul Schengen, două voturi fiind împotrivă, în condiţiile în care era nevoie de unanimitate. Dintre cele 27 de ţări membre UE, Austria şi Olanda au votat împotrivă, cea din urmă menţionând că se opune doar aderării Bulgariei.

Sursa foto: Facebook/Cooperativa Țara mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *