Cozi de kilometri în Vama Giurgiu / Turiștii români din Grecia, intrată în zona roșie, se întorc acasă înainte de intrarea în vigoare a restricțiilor

G4Media iul. 31, 2021 0 comentarii
vama giurgiu coada masini

Cozi de kilometri s-au format, sâmbătă dimineața, în Vama Giurgiu la intrarea în țară, transmit televiziunile de știri. Potrivit acestora, turiștii români se grăbesc să revină în țară după ce Grecia a intrat, joi, în zona roșie.

Astfel că doar persoanele vaccinate și cele care au trecut prin boală sunt scutite de carantină la sosirea în România, începând de duminică, 1 august.

Pentru zona roșie se impune carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc în România, excepțiile fiind: persoanele vaccinate anti-COVID cu schemă completă de cel puțin 10 zile, cele care au fost infectate cu coronavirus în ultimele 180 de zile și nu mai devreme de ultimele 14 zile, copiii până la vârsta de 6 ani, iar cei de 6-16 ani cu prezentarea unui test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore.

Citește și

Grecia a intrat în lista roșie de risc epidemiologic. Doar persoanele vaccinate și cele care au trecut prin boală sunt scutite de carantină la sosirea în România, începând de duminică, 1 august

Sursa Foto: Captură Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *