Credit Europe Bank România începe fuziunea cu compania mamă Credit Europe Bank 

credit europe bank Sursa foto: crediteurope.ro

Credit Europe Bank (România) inițiază fuziunea cu compania mamă Credit Europe Bank N.V., potrivit unui comunicat de presă. Fuziunea transfrontalieră este un proces amplu care depinde de mai mulți factori și este supus aprobărilor autorităților de reglementare din România și Olanda.

După fuziune, Credit Europe Bank (România) S.A. își va continua activitatea în România ca sucursală a companiei mamă din Olanda.

Schimbarea organizatorică în cadrul Grupului face parte din revizuirea strategică a Credit Europe Bank în vederea îmbunătățirii operațiunilor sale bazate pe expertiza și resursele comune. Aceasta susține planul băncii de a-și continua activitatea sustenabilă în România și va facilita oferirea de produse fiabile și servicii financiare ușor de utilizat.

Potrivit comunicatului, echipa Credit Europe Bank se va asigura de faptul că produsele și serviciile vor putea fi utilizate de către clienți fără întreruperi pe tot parcursul procesului, în timp ce depozitele fiecărui client vor fi în continuare garantate prin sistemul de garantare a depozitelor în vigoare în Uniunea Europeană, care este deja utilizat și în România.

Sursa foto: crediteurope.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *