Daniel Dines, UiPath, cu angajați în Ucraina: Încă procesez evenimentele, am sperat că aceste zile nu vor veni niciodată. Noi oferim asistență logistică și financiară

Carmen Radu feb. 25, 2022 0 comentarii
Daniel Dines 1

Unicornul românesc UiPath, listat la bursa de la New York, are aproape 30 de angajați în Ucraina, cărora le oferă asistență logistică și financiară, în contextul în care Rusia a atacat Ucraina. Co-fondatorul Daniel Dines susține că încă procesează evenimentele și că a sperat că aceste zile nu vor veni niciodată, dar că UiPath și-a făcut planuri pentru acest scenariu și trebuie să luptăm pentru umanitate.

„La fel ca mulți dintre voi, încă procesez evenimentele care au avut loc în Ucraina în ultimele zile. UiPath a deschis pentru prima dată un birou în Ucraina în 2019, când am achiziționat un mic startup din Lviv, StepShot. Astăzi, suntem mândri că avem 30 de colegi în Lviv, toți talentați, dedicați și rezistenți.

Siguranța și bunăstarea acestor membri ai echipei și a familiilor lor este prioritatea noastră principală. Pentru fiecare dintre voi: vă vedem, vă auzim și vă stăm alături.

Deși am sperat că aceste zile nu vor veni niciodată, ne-am planificat acest lucru și suntem în strânsă legătură cu colegii noștri ucraineni. Unii au ales să rămână, iar alții caută să se mute. Indiferent de ce aleg, noi oferim asistență logistică și financiară pentru a-i sprijini în acest moment.

Cred cu tărie că trebuie să luptăm pentru umanitate prin conectarea cu umanitatea. Și în timp ce ceea ce se întâmplă în lume este mai mare decât UiPath, angajamentul nostru față de membrii echipei noastre, clienții noștri și partenerii noștri nu a fost niciodată mai puternic și nu a fost niciodată mai important decât este astăzi.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de colegii noștri și de poporul Ucrainei”, a scris Dines, pe Linkedin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *