Decathlon va livra produse și în easybox, prin intermediul unui parteneriat cu Sameday

Redacția sept. 21, 2021 0 comentarii
Decathlon biciclete

Retailerul de produse sportive Decathlon va livra produse comandate online și în lockerele easybox ale Sameday, dar și la ușă, din această toamnă, printr-un parteneriat pentru servicii de livrare încheiat cu firma de curierat.

Începând cu al doilea semestru al anului 2021, Sameday oferă companiei Decathlon servicii de livrare în easybox și door-to-door, contribuind la sprijinirea strategiei de dezvoltare e-commerce a retailerului și la asigurarea accesului clienților Decathlon la produsele comandate online.

Cu peste 1.500 de puncte în România, serviciul oferă opțiuni de livrare și retur rapide, direct în locker, dar și acces la o interfață, dezvoltată de la 0 și îmbunătățită, de-a lungul timpului, pe baza feedback-ului utilizatorilor.

De altfel, cele două companii beneficiază de centre logistice tehnologizate.

Decathlon deține în momentul de față 28 de magazine la nivel național, la care se adaugă și platforma online, fiind prezent în retailul sportiv din România din 2009, cu aproximativ 1.500 de colaboratori în 2021.

Sameday operează cea mai extinsă rețea de lockere din România și Ungaria. Compania are peste 3.500 de angajați și parteneri, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 1.500 de lockere easybox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.